Monday, June 7, 2021

Alnilam - Star wars

Alnilam

Alnilam -myymälän peruspilarit ovat tähtitiede, karttapallot, kirjoitusvälineet ja scifi -lahjat. Art deco -henki, ripaus fantasiaa ja menneen maailman tunnelmaa! Alnilam sijaitsee Helsingissä Yrjönkatu 32:ssa, 1904 valmistuneessa jugend -henkisessä kerrostalossa.

"Kaupungin nörtein lahjapuoti Alnilam tarjoaa aikamatkan tieteen historiasta aina sen kosmiseen tulevaisuuteen asti."


Star wars 

Star wars elokuva on varmasti yksi maailman esteettisesti tunnetuimpia elokuvia. Sen pohjalta ovat tulleet tutuiksi robotit ja valomiekat, vaikka ei itse elokuvia olisikaan katsonut. 

star wars kuvien päävärit



Johtopäätökset

Star Wars estetiikka on samaan aikaan retroa että futuristista, riippuen taiteilijan tulkinnasta. Sarjan alkuperäinen julkaisuvuosi näyttelee tässä suurta roolia: Alkuperäiset elokuvat tulivat 70-luvulla ja uusimmat nyt lähempänä 2020. Eli voidaan periaatteessa jakaa katerogiaan Star Wars Classic / original trilogy ja Uudet Star warsit

Väreissä on pääsääntöisesti vahvat kontrastit. Yleensä kontrastia korostetaan päävärejen käyttämisenä. Sininen, liila, punainen ovat viittauksia valomiekkoihin.  Tausta on yleensä musta. Metallit ovat kliinisiä ja kiiltäviä.

Kohderyhmä

star wars target audience



Tiedonhankinta



No comments:

Post a Comment